Elkészítés:A húst megtisztítjuk, apró kockára daraboljuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A szalonnát kis kockákra vágjuk. A paradicsomot, a zöldpaprikát, ízlés szerint az erős paprikát megmossuk, összevagdaljuk. A bográcsban felforrósítjuk az olajat, együtt üvegesre pároljuk benne a szalonnát, a vöröshagymát, hozzáadjuk a húst, és élénk tűzön pirítjuk pár percig. Meghintjük pirospaprikával, belekeverjük a paradicsomot, a paprikát, sóval ízesítjük, és felöntjük annyi borral, hogy ellepje. Az egészet lassú tűzön, inkább rázogatva, mint keverve addig főzzük, amíg a hús megpuhul (kb. 2 óra). Ha kell, kevés bort adunk még hozzá. A levét elpárologtatjuk, rövid lével tálaljuk. Friss kenyeret kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.