Előkészítése: a gombát megtisztítom és vastag szeletekre vágom. A szalonnát először felcsíkozom, majd a csíkokat felkockázom. Serpenyőben kisütöm a zsírját, a pörcöt félreteszem. A hagymát finomra aprítom. A rozmaringot apróra vágom.
Elkészítése: a szalonnazsíron megfonnyasztom a hagymát, majd ráteszem a gombát. Megsózom, belekeverem a pirospaprikát és beleszórom a rozmaringot. Fedő alatt, saját levében puhára párolom, majd zsírjára sütöm. Ezután felöntöm a húslevessel és a borral, beleteszem a babérlevelet, és fedő nélkül addig főzöm, amíg a lé nagy része el nem párolog. Hagyom, hogy kihűljön, és leszűröm. A visszamaradt levet csipetnyi cukorral és borssal ízesítem, majd visszateszem a gombát. Belekeverem a szalonnapörcöt és lehűtöm. Tálalás előtt ismét átkeverem, és friss paradicsommal díszítve kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.