Elkészítés: Hússzeleteink széleit bevagdossuk, a borskeveréket rádaráljuk. Gombánk homokos talpvégeit levágjuk, szűrőben, folyó víz alatt leöblítjük.
Elővesszük kedvenc óriási teflonserpenyőnket, olajat hevítünk benne, rajta a húst mindkét oldalán kérgesre sütjük. Kivesszük, és melegen tartjuk.
A visszamaradt zsiradékra öntjük a tejszínt, Worchesterrel, sóval és borssal ízesítjük, rövid ideig főzzük.
Egy másik teflonban felolvasztjuk a vajat, a csíkokra vágott hagymát megfonnyasztjuk benne, majd hozzáadjuk a gombafejeket, és megpirítjuk. A pirított hagymás gombát beleöntjük a mártásba, és összeforraljuk.
Tálaljuk pecsenyénket előmelegített tányéron, forró mártásával leöntve, burgonyapürével körítve. Legyen még az asztalon ecetes-olajos dresszinggel leöntött fejessaláta és egy szép olaszrizling.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.