Előkészítés: A húst megmossuk, lehártyázzuk, felszeleteljük, bemustározzuk, rászórjuk a borsot, majd jól záródó edénybe tesszük, és hűtőben 2-3 napig érleljük.
Elkészítés: A húst felhasználás előtt sózzuk, majd olajban megforgatva a grillen megsütjük; ízlés szerint véresre, vagy kevésbé véresre. A köretet elkészítjük: a zöldségeket megmossuk. A paradicsomok tetejét levágjuk, húsukat kicsit kikaparjuk. A cukkinikből vastagabb szeleteket vágunk, és azt is kikaparjuk. A paprikákat felezzük, eltávolítjuk a magjukat. A gombáknak eltávolítjuk a tönkjüket. A zöldségeket megforgatjuk az olajban, borsozzuk és a rostélyon – kíméletesen - mindkét oldalukat 2-3 percig sütjük. Kikeverjük a gomolyát a snidlinggel és a vajjal, a zöldségek kivájt részébe tesszük, és addig sütjük, hogy megolvadjon a sajtos vaj. Amikor elkészült tálaljuk. Kínálhatunk mellé egészben sült burgonyát is.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 nap múlva
1 adag: 594 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.