Előkészítés: A húst megmossuk, lehártyázzuk, felszeleteljük, bemustározzuk, rászórjuk a borsot, majd jól záródó edénybe tesszük, és hűtőben 2-3 napig érleljük.
Elkészítés: A húst felhasználás előtt sózzuk, majd olajban megforgatva a grillen megsütjük; ízlés szerint véresre, vagy kevésbé véresre. A köretet elkészítjük: a zöldségeket megmossuk. A paradicsomok tetejét levágjuk, húsukat kicsit kikaparjuk. A cukkinikből vastagabb szeleteket vágunk, és azt is kikaparjuk. A paprikákat felezzük, eltávolítjuk a magjukat. A gombáknak eltávolítjuk a tönkjüket. A zöldségeket megforgatjuk az olajban, borsozzuk és a rostélyon – kíméletesen - mindkét oldalukat 2-3 percig sütjük. Kikeverjük a gomolyát a snidlinggel és a vajjal, a zöldségek kivájt részébe tesszük, és addig sütjük, hogy megolvadjon a sajtos vaj. Amikor elkészült tálaljuk. Kínálhatunk mellé egészben sült burgonyát is.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 nap múlva
1 adag: 594 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.