Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A szalonnát apró kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk.
Elkészítés: Felforrósítunk 1 evőkanál vajat, és megpirítjuk benne a szalonnát. Hozzáadjuk a hagymát, és megpároljuk. Végül a borsót is belekeverjük, és még kb. 5 percig pároljuk. A tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint sós vízben nem túl puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A tojást egy nagy tálban felverjük, belekeverjük a tésztát, a borsós szalonnát és a sajtot. Sóval, borssal fűszerezzük, és összeforgatjuk. Nagy serpenyőben felforrósítunk 1 evőkanál vajat, és beletesszük a keveréket. Lassú tűzön addig sütjük, amíg az alja megpirul. Tányérra csúsztatjuk, ráborítunk egy másik tányért és átfordítjuk. A serpenyőbe tesszük a maradék 1 evőkanál vajat, és belecsúsztatjuk a lepényt. (A pirult fele legyen felül!) További 5 percig sütjük, és szeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.