Elkészítés: A húst kiklopfoljuk, és enyhén sózzuk (esetleg só helyett ételízesítővel szórjuk meg). A bundához az elkevert tojásokba lisztet teszünk, hozzáreszeljük a burgonyát. Sóval és kevés őrölt borssal ízesítjük. A borda attól lesz borzas, hogy a hosszúkásra reszelt
burgonya tüskésen sül rá a szeletekre. A húst belemártjuk ebbe a masszába, majd olajban kisütjük.
A mártáshoz a nyers uborkát lereszeljük, elkeverjük a tejföllel, az 1-2 cikk zúzott fokhagymával, valamint sóval és pici borssal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.