Elkészítés: A hagymát egészen finomra aprítom, a tojást szétválasztom, a fehérjét közepesen kemény habbá verem kézi habverővel. A burgonyát hámozást követően nagylyukú reszelőn lereszelem, szűrőkanálba teszem. Amennyire csak lehetséges, a nedvességtartalmát igyekszem kipréselni. Ez fontos művelet, különben nem lesz ropogós a végeredmény!
A már száraz burgonyát összekeverem a tojássárgájával, a liszttel és a fűszerekkel, végül beleforgatom a tojáshabot.
Serpenyőben olajat hevítek – legyen valóban nagyon forró! A burgonyamasszából kis diónyi labdákat formálok, és szép sorban belerakosgatom a forró olajba. Minden oldalukon aranylóra sütöm.
Melegen mártással és salátával kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.