Elkészítés: A lisztet és a porcukrot egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a margarint, a vaníliás cukrot, a citrom reszelt héját, fél citrom levét, a kettéválasztott tojások sárgáját és a csipetnyi sót. Összedolgozzuk.
A tésztát elfelezzük, és 2 rudat sodrunk belőle. Mindegyiket 30 részre osztjuk, golyókat formálunk.
A tojások fehérjét fölverjük és a golyókat beleforgatjuk, majd durvára vágott dióval bevonjuk őket.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk, és a golyók közepét ujjunkkal benyomjuk, hogy sülés után lekvárt tehessünk bele. Előmelegített sütőben 160-170 fokon kb. 15-17 percig sütjük, majd a mélyedéseket megtöltjük baracklekvárral.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.