Elkészítés: A kis fej hagymát megpirítjuk, a megsózott csirkecombokat kettéválasztva rátesszük. Állandó forgatás mellett enyhén pirosra sütögetjük, aztán felöntjük annyi vízzel, hogy majdnem ellepje. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, majd ízlés szerint csöpp cukrot teszünk hozzá, a paradicsom
savanykás ízének oldására. Fedő alatt tovább főzzük, közben hozzáadjuk az erős paprikát és a rozmaringot. (Az erős paprikát mindenkinek csak az ízlése és egészsége szerint ajánlom, de erős
paprika nélkül is kiváló).
Natúr rizzsel tálalhatjuk. Nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.