Elkészítés: A tejet, a cukrot és a vajat felolvasztjuk egy lábasban, mikor kezd forrni, csomómentesen elkeverjük benne a lisztet, és 2-3 percig főzzük. Hozzáadjuk a kókuszt, jól összekeverjük.
Alufóliával kibélelt tepsibe kanalazzuk, és egyenletesre szétterítjük. (Az én tepsim 21x15 cm, és 2 cm magas lett a massza). Hűtőbe tesszük, és hagyjuk teljesen kihűlni. Ez lehet egy egész éjszaka is.
Ha teljesen kihűlt, kiborítjuk egy teljesen sík helyre (én üveg vágódeszkára tettem), és tetszés szerinti méretre vágjuk. Ne legyen túl kicsi, mert akkor nehezebb a csokiba mártás.
Gőz fölött felolvasztjuk a csokit, és ebbe mártogatjuk bele a kókuszos kockákat. Én fogpiszkálóra szúrva szoktam csinálni. A bemártott darabokat sütőpapírral bélelt tepsibe teszem, és mehet a hűtőbe dermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.