Elkészítés: A lisztet összekeverjük a sütőporral, hozzáadjuk a cukrot, a kakaót, a tojást és a margarint, összegyúrjuk. Kettéosztjuk a tésztát, és 2 lapot készítünk. Az egyiket kikent tepsibe terítjük.
A kókuszos töltelékhez a tojásfehérjéket kemény habbá verjük. Apránként hozzáadjuk a cukrot, végül a kókuszt. A kókuszos habot a tepsiben lévő lapra kenjük, a másik tésztalappal beterítjük, előmelegített sütőben megsütjük.
A kihűlt tésztára sárga krémet kenünk, melyhez a tojássárgájákat liszttel elkeverjük, és tejjel sűrűre főzzük. Ha kihűlt, porcukorral elkevert margarinnal összedolgozzuk, és a sütemény tetején egyenletesen elosztjuk.
A csokoládét megolvasztjuk, és ezzel vonjuk be a tetejét. Hagyjuk dermedni, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.