Elkészítés: A brokkolit kiolvasztjuk - ha szükséges - , rózsáira szedjük. A vöröshagymát apró kockákra, a fokhagymát durvára vágjuk. A burgonyát megmossuk, megtisztítjuk és apróra felkockázzuk. Egy nagyobb fazékban megolvasztjuk a margarint és beleszórjuk a hagymát, fokhagymát. 1 perc párolás után (a hagymának nem szabad megpirulnia!) belekeverjük a brokkolit is, majd gyakran megkeverve kb. 5 percig pároljuk. Ezután felengedjük 8 dl vízzel, beledobjuk a 2 leveskockát és a felkockázott burgonyát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, csipetnyi szerecsendióval, késhegynyi majorannával és zsályával fűszerezzük. Fedő alatt addig főzzük, amíg a hozzávalók puhára főnek. Közben a kenyeret és a mandulát megpirítjuk, a kenyeret felkockázzuk. Mikor a leves megfőtt, levesszük a tűzről, és merülőmixerrel simára turmixoljuk. A tejszínt hozzákeverve még egyszer felforraljuk a levest. Forrón, a pirított mandulával és a kenyérkockákkal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.