Elkészítés: A brokkolit enyhén sós vízben puhára főzzük, leszűrjük és turmixoljuk. A zsemlét a tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk és összemorzsoljuk. A tojások sárgáját és a zsemlét a brokkolipépbe keverjük, borssal, szerecsendióval fűszerezzük. Végül a tojások keményre vert habját is beleforgatjuk. 4 kisebb pudingformát kivajazunk, majd a masszával kétharmad részéig megtöltjük. A formákat vízzel félig telt tepsibe állítjuk és a pudingot sütőben, közepes lánggal (200 °C; légkeveréses sütőben 185 °C) fél óra alatt megpároljuk. Mikrohullámú készülékben is elkészíthetjük, akkor 8-10 perc alatt megsül, és biztosan nem esik össze. Tányérra borítva, főtt, párolt húsok, halak mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.