Előkészítés: A brokkolit megtisztítjuk, apró rózsákra szedjük, megmossuk. Enyhén sós, lobogva forró vízbe tesszük, kb. 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, és hagyjuk kihűlni. A tojást enyhén sós vízben keményre főzzük, hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk, és kockára vágjuk. A paradicsomot megmossuk, letöröljük, és kis kockára vágjuk. A póréhagymát megtisztítjuk, zöldjét levágjuk, a fehér részét hosszában kettévágjuk, majd keresztben metéltre szeljük. A retket megtisztítjuk, megmossuk, és gyufaszálnyi csíkokra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, szárazra rázzuk, és felaprítjuk.
Elkészítés: Az olívaolajat, a citromlevet, a joghurtot, és ízlés szerint sót, fehérborsot alaposan összekeverjük. A brokkolit tálra halmozzuk. Salátástálban összekeverjük a paradicsomot, a pórét, a retket, a tojást, a petrezselymet és a brokkoli tetejére borítjuk. Megöntözzük a joghurtos öntettel és tálaljuk.
Munka: kb.45 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 290 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.