Elkészítés:
1.) Az összetevőket összekeverjük, jól eldolgozzuk, érdemes a diókat félbevágni, úgy nem olyan nagyok, meg könnyebb elkeverni.
2.) A masszát egy kivajazott tálba tesszük, és kb. 30-40 perc alatt 200C-on megsütjük. Akkor sült meg, ha a szélei már elváltak az edény oldalától. A sütési idő különbözhet attól függően is, hogy mekkora edénybe tesszük, mennyire vékony ill vastag a tészta. Érdemes egy kést beleszúrni, és ha már nem ragad rá a tészta, akkor kész! Melegen fagylalttal, vagy hidegen is tálalhatjuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.