Elkészítés: A recept alapján 28 cm-es kapcsos formában szárazabbra sütjük a brownie tortalapot.
A krémhez a vaníliás pudingot megfőzzük, de teszünk a tejbe 10 dkg kókuszreszeléket és margarint is a cukor mellé. Hűlni hagyjuk, és ha megdermedt, akkor géppel pár percig keverjük.
Összeállítás: a tortalapot félbevágjuk. A karimát visszahelyezzük a süti köré. Az alsó lapot lekvárral kenjük meg, erre jön a kókuszkrém fele. Ananászdarabokkal beborítjuk, színesítésként pár marék áfonyával díszítjük, és befedjük a kókuszkrém másik felével. Erre jön a tortalap másik fele. Lenyomkodjuk, hogy szép sima legyen a teteje, majd hűtőbe tesszük dermedni.
Végül a tetejét tortabevonóval, az oldalát pirított mandulalapokkal borítjuk, tetszés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.