Elkészítés: A hússzeleteket kicsit kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk, és
olajozott tepsibe helyezzük õket szépen egymás mellé (ha a hús olyan,
széleit bevágjuk, hogy ne kunkorodjon be sütéskor). A zsemléket vízbe vagy tejbe áztatjuk. A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon vagy zsíron
megdinszteljük. Szintén sózzuk, borsózzuk, és teszünk rá egy kis
pirospaprikát. A petrezselymet apróra vágjuk, és a kicsavart zsemlékkel és a 3 tojással együtt a pirított hagymához adjuk. Pár percig mindezt együtt sütjük, hogy szép, egyenletes tölteléket kapjunk. (Ekkor már vigyázni kell, mert könnyen odaéghet a töltelék.) A kész masszát a húsokra halmozzuk, és tetejüket bõven megkenjük tejföllel. Az egészet lefóliázzuk, és sütõben megsütjük. A végefelé a fóliát levesszük, és megpirítjuk a tejfölt a tetején. Köretként krumplit vagy rizst tálaljunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.