Elkészítés: Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk.
A zsemlét tejben megáztatjuk, hozzákeverjük a darált sonkát, a pirított hagymát, az apróra vágott petrezselymet, a reszelt sajt felét, a tojásokat és a fűszereket ízlés szerint.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, kevés olajon elősütjük. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük a szeleteket, majd a töltelékmasszát a hússzeletekre púpozzuk. Megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és végül 200 C-fokos sütőben készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.