Elkészítés: A sertéstarját 8 szeletre vágom, kissé kiklopfolom, széleit pár helyen bevagdosom, borona tárcsán forró olajban átsütöm, sózom és borsozom, majd sörben átpárolom.
A hagymát közepes kockára felvágom, és megpirítom a visszamaradt olajon, a gombafejeket a parázson megsütöm.
Megfelelő nagyságú alufólia darabokat tépek, amiket megkenek olajjal, ráhelyezem a sonkaszeleteket, a tarját, a megpirított hagymát, végül a gombafejet. Az alufóliákat becsomagolom úgy, hogy batyuformája legyen, és 10 percre visszahelyezem a parázsba.
Parázson, alufóliában sült rozmaringos burgonyával tálalom (olajjal megkent fóliába teszem a hosszában kettévágott, besózott burgonyát, mindenkinek külön csomagba, 2-3 darabot, mellé helyezek egy szál friss rozmaringot, így becsomagolva mehet a parázsba).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.