Elkészítés: A sertéshúst vagy a csirkét felkockázzuk, és a megszokott módon pörköltet készítünk belőle.
A megtisztított burgonyát megfőzzük, majd leszűrjük, összetörjük. Még melegen a vajat és a tejet hozzárakjuk, jól kikeverjük, megsózzuk. Egy kicsit hagyjuk hűlni, majd hozzá keverjük a tojást.
Egy tűzálló tálba rakjuk a krumplipüré felét. Ráöntjük a zsírjára pirított pörköltöt, és befedjük a megmaradt burgonyapürével. Bőven megszórjuk reszelt sajttal, de aki nem szereti, ezt el is hagyhatja.
Forró sütőben pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.