Elkészítés: A megmosott gyümölcsöt lecsurgatjuk, majd kevés
lisztel megszórjuk, száruknál összefogjuk, fehér cérnával összekötjük.
A többi alapanyagból boros palacsintatésztát keverünk, ebbe mártjuk a meggycsomókat, majd forró olajban kisütjük. Papírtörlőre szedjük.
A megmaradt tésztából több kisebb vagy nagyobb palacsintát süthetünk, amelyet különböző nagyságúra és formára kiszúrhatunk, erre tesszük a kisült meggycsomókat.
Fahéjas porcukorral megszórva, melegen tálaljuk, személyenként 2-3 csomót számítva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.