A zöldségeket megtisztítjuk. A karalábé fás részeit eltávolítjuk, a zsengébb részt vékonyra szeleteljük. Ugyancsak vékonyan felkarikázzuk a burgonyát és a sárgarépát. A hagymából kissé vastagabb szeleteket vágunk. A lisztet kikeverjük 2-3 kanál vízzel és a felvert tojással. (Palacsintasűrűségű tésztát kell kapnunk.) Sóval, borssal, curryval ízesítjük. A zöldségszeleteket egyenként a tésztába mártjuk és bő, forró olajban kisütjük. Itatósra szedjük, fokhagymás tejföllel vagy paradicsommártással kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.