Elkészítés: A hagymákat megpucolom, 7-8 milliméteres karikákra szeletelem, sózom, borsozom, állni hagyom.
A rizst leöblítem, 2-3 dl vízben az erőleveskockával felteszem főni, pergősre készítem, ha igényli, sóval, borssal fűszerezem.
Amíg a rizs készül, a hagymakarikáimat lisztbe, felvert tojásba, újra lisztbe, tojásba, végül zsemlemorzsába forgatom, forró olajban kisütöm.
A párolt rizst összeforgatom az apróra vágott petrezselyemmel.
A bundázott hagymakarikáimat a petrezselymes párolt rizzsel és forró, fűszeres vajkrémmel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.