Elkészítés: A burgonyát megmossuk, megfőzzük. Amikor megfőtt, hideg vízzel leöblítjük, lehúzzuk a héját, vékony karikákra vágjuk. Eközben a retket és az uborkát megtisztítjuk. Az uborkát hosszában felvágjuk, majd vékony félkarikákra vágjuk, a retket felkarikázzuk.
A marinádhoz a hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk. A metélőhagymát felaprítjuk. Az ecetet sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk ízlés szerint. A metélőhagymát, hagymát hozzákeverjük, majd az olajat is hozzáadjuk. A burgonyát és a többi zöldséget ízlésesen egy tálra rendezzük, a marináddal leöntjük, majd 30 percre a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.