Elkészítés: A burgonyát megmossuk, megfőzzük. Amikor megfőtt, hideg vízzel leöblítjük, lehúzzuk a héját, vékony karikákra vágjuk. Eközben a retket és az uborkát megtisztítjuk. Az uborkát hosszában felvágjuk, majd vékony félkarikákra vágjuk, a retket felkarikázzuk.
A marinádhoz a hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk. A metélőhagymát felaprítjuk. Az ecetet sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk ízlés szerint. A metélőhagymát, hagymát hozzákeverjük, majd az olajat is hozzáadjuk. A burgonyát és a többi zöldséget ízlésesen egy tálra rendezzük, a marináddal leöntjük, majd 30 percre a hűtőbe tesszük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.