Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, kb. egyformára daraboljuk. Fóliával kibélelt tepsibe rakjuk, lefóliázzuk, forró sütőben puhára sütjük. A hagymát finomra vágjuk, az olajon megdinszteljük. Az almát megtisztítjuk, apróra vágjuk a zellerrel együtt, hozzáadjuk a hagymához. Puhára pároljuk, felengedjük vízzel. Beletesszük a burgonyát, jól összeforraljuk. A tűzről levéve összeturmixoljuk. Sózzuk, borsozzuk, beleöntjük a citrom levét. Még egyet forralunk rajta, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.