Elkészítés: A burgonyát hosszában hatfelé vágjuk, az újhagymát fölszeleteljük. A gombát mosás után konyharuhán szárítjuk. A gombát magas hőfokon az olajban 3-4 percig sütjük. Sóval, borssal fűszerezzük, és kivesszük a serpenyőből. A sütőolajhoz adjuk a fehérbort, 1-2 percig főzzük, majd felöntjük a zöldséglével. Felforraljuk, és a burgonyát hozzáadjuk. Közepes hőfokon 12 percig pároljuk. Levesszük a fedőt, és hozzáadjuk a gombát meg a hagymát. Belekeverjük az étkezési keményítőt, a tejfölt, még egyszer fölforraljuk, sóval, borssal és citromlével ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.