Előkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, apró kockára vágjuk, és sós vízben megfőzzük. A húst megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük, feldaraboljuk, és nagyon finomra ledaráljuk. A hagymát, fokhagymát megtisztítjuk, és apróra összevágjuk. A petrezselymet megmossuk, és felaprítjuk.
Elkészítés: A burgonyát leszűrjük, burgonyanyomón áttörjük, és a búzadarával kemény pürét készítünk belőle. Sóval, szerecsendióval ízesítjük. A darált csirkehúst összekeverjük a hagymával, a fokhagymával és a petrezselyemmel. Hozzáadjuk a Worcestershire mártást, a paprikát, sózzuk, borsozzuk, végül összekeverjük a burgonyapürével, és kb. 1 órát pihentetjük. Az elkészített masszát nyomózsákba tesszük, kb. 8 cm-es kroketteket nyomunk belőle, és zsemlemorzsában megforgatjuk. Az olajat felforrósítjuk, beletesszük a kroketteket, szép pirosra sütjük, majd papírszalvétára szedjük, hogy a felesleges zsiradékot felitassuk. Paradicsomszeletekkel, hagymakarikákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.