Elkészítés: A tojássárgákat a cukorral, a rummal negyed órán át keverjük. Hozzáadjuk a kakaóport, a főtt, szitán áttört burgonyát, a lisztet, és a tojások keményre vert habját.
Kikent, kilisztezett tepsiben piskótához hasonlóan sütjük. Ha kihűlt, tetszés szerint 2 vagy 3 lapra vágjuk, majd megtöltjük a következő krémmel:
A tojásokat a cukorral gőz fölött krémmé főzzük. Mikor kihűlt, hozzákeverjük a margarint és a kakaóport.
A sütemény tetejét csokoládémázzal vonjuk be, és tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.