Elkészítés: A húst felvágom kisujjnyi csíkokra. A finomra vágott hagymát megfuttatom az olajon, mikor üveges, akkor beleteszem a húst, és fehéredésig sütöm állandó keverés mellett. Megszórom a paprikával, sóval, borssal, jól összekeverem, felengedem annyi vízzel, hogy ellepje a húst, és félig megpuhítom a fedő alatt. Ez kb. 1 óra alatt történik meg, kicsi lángon.
Közben megpucolom a burgonyát, és felkockázom ízlés szerinti méretre.
Mikor félig megpuhult a hús, akkor teszem hozzá a burgonyát és készre főzöm, időnként megkeverve, hogy az ízek jobban összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.