Elkészítése: Az almát mossuk és hámozzuk meg, vágjuk vékony karikákra, majd gyufaszálvékony hasábokra. Miután összevágtuk, csepegtessünk rá néhány csepp citromlevet, nehogy megbarnuljon, ez az ízét is kellemesebbé teszi. A sárgarépát is mossuk és tisztítsuk meg, vágjuk vékony csíkokra, és keverjük az almához. A jégsalátát tépkedjük apróbb darabokra, tegyük egy tálba, és keverjük hozzá a búzacsírát. Öntözzük meg egy kevés szűz olívaolajjal, néhány csepp balzsamecettel, és keverjük jól el. Tálaláskor a tányérra először a salátás-csírás keveréket tegyük, erre halmozzuk az almás-répás csíkokat, végül szórjuk meg a vágott friss dióbéllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.