A lisztet az élesztővel elkeverjük, és egy keverőedénybe szitáljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és konyhai robotgéppel jól összedolgozzuk. A tésztát meleg helyen kelni hagyjuk, míg láthatóan megnő.
A töltelékhez a hozzávalókat a fenti sorrendben egy keverőedényben tesszük, és jól elkeverjük.
A megkelt tésztát még egyszer átgyúrjuk, és 1-2 mm vastagságúra nyújtjuk, majd fánkszaggatóval 7 cm átmérőjű lapokat szaggatunk belőle.
Egy teáskanállal pici kupacokat formázunk a töltelékből, és megtöltjük a lapok egyik felét. A tészta másik felét áthajtjuk a tölteléken, széleit összefogjuk, és picit összenyomjuk.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral, majd félretesszük. A sütőt előmelegítjük.
Az így elkészült calzonettiket a sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és a felületét megkenjük tojással. A tepsit a180fokra előmelegített sütő középső részébe toljuk, és a süteményt 15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.