Elkészítés: A camembert sajtot kockára vágva tegyük konyhai aprítógépbe, majd szórjuk hozzá a diót, valamint fél csokor metélőhagymát, és reszeljük bele a citrom héját. Aprítsuk jól össze, krémes állagúra.
Tisztított konyhai felületen terítsük ki a réteslapokat, és egyenként vágjuk őket 4 egyenlő részre. A tésztalapok széleit 1 ujjnyi vastagon hajtsuk vissza, ahogyan a tavaszi tekercsnél is. A réteslapocskák alsó részére kanalazzuk a sajtos tölteléket, majd az ujjunkat a közepébe téve tekerjük fel, így adjunk neki formát, valamint alakítsunk ki helyet a sülés közben megolvadó sajtnak. Szivar formájú rudacskákat kapjunk. A feltekert rudakat kenjük meg olívaolajjal, majd forró serpenyőben, folyamatosan forgatva süssük őket ropogósra, aranybarnára.
A salátához a salátakeveréket tegyük tálba, adjuk hozzá a felkockázott zöldalmát és az áfonya felét. Az öntethez az olívaolaj, balzsamecet, őrölt gyömbér és szegfűszeg, valamint a maradék áfonya keverékét turmixoljuk selymesre. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, ha szükséges, kevés cukorral egyenlíthetjük ki az ízeket. A saláta fűszeres önteteként tálaljuk, opcionálisan mártogatósként is kínálhatjuk a sajtos rétesrudakhoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.