Elkészítése: A padlizsánt héjastul felkockázzuk, és sós vízbe áztatjuk 2 órára. A megtisztított zellert vékony csíkokra vágjuk, és 5 percig sós vízben főzzük, majd leszűrjük. A paradicsomot forró vízbe dobjuk 2 percre, majd leszűrjük, lehúzzuk a héját, és felkockázzuk.
Egy nagy serpenyőben megpirítjuk a felkarikázott hagymát, a kapribogyót, a kimagozott olívabogyót. Hozzáadjuk a paradicsomot. Egy másik serpenyőben kevés olajon megforgatjuk a lecsepegtetett padlizsánt, hozzáadjuk a zellert, és még egy kicsit együtt pirítjuk. Ráöntjük a paradicsomos szószt, és még 5 percig főzzük. Beleszórjuk a cukrot, meglocsoljuk az ecettel, és még egyet forralunk rajta.
A legfinomabb kihűtve, pirítóssal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.