Elkészítés: A jelenlévő érdeklődők körében felmér a darabszám és feltét igényt, nagyobb számú és válogatósabb csapat esetén papír, ceruza, pincérkötényke alkalmazása határozottan javallott.
Amikor már kellőképpen zúg a feje, felteszi a vizet melegedni, és felhasználási rend szerint előkészíti a hozzávalókat. Egy 3 dl-es, hangulatos, pocakos célbögrébe irányozza a cappuccino port, kevés forró (de nem forrásban lévő) vízzel - vizesedényt vissza a letakarékolt gázra -, simára kever, a bögrécske felénél kissé magasabban utántölt vízzel, rá a kétféle hab, a színeket kedvére variál. A csokis krémes édes, őkelmével óvatosabban.
Rá 0,5-1,5 kupak alkohol (keményebbekből kevesebb, ha nem ottalvós a fogyasztói kör, illetve hiánycikk a gumimatrac a spontán elszundisoknak), megszór 1-1 csapott kávéskanál fahéjjal és csokidarával, majd frissen-fürgén (az ötödiknél immár kissé lankadtabban) kiskanál melléklettel átnyújt a mellette toporgónak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.