Elkészítés: A jelenlévő érdeklődők körében felmér a darabszám és feltét igényt, nagyobb számú és válogatósabb csapat esetén papír, ceruza, pincérkötényke alkalmazása határozottan javallott.
Amikor már kellőképpen zúg a feje, felteszi a vizet melegedni, és felhasználási rend szerint előkészíti a hozzávalókat. Egy 3 dl-es, hangulatos, pocakos célbögrébe irányozza a cappuccino port, kevés forró (de nem forrásban lévő) vízzel - vizesedényt vissza a letakarékolt gázra -, simára kever, a bögrécske felénél kissé magasabban utántölt vízzel, rá a kétféle hab, a színeket kedvére variál. A csokis krémes édes, őkelmével óvatosabban.
Rá 0,5-1,5 kupak alkohol (keményebbekből kevesebb, ha nem ottalvós a fogyasztói kör, illetve hiánycikk a gumimatrac a spontán elszundisoknak), megszór 1-1 csapott kávéskanál fahéjjal és csokidarával, majd frissen-fürgén (az ötödiknél immár kissé lankadtabban) kiskanál melléklettel átnyújt a mellette toporgónak.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.