Az epreket megmossuk, a csumáját levágjuk, majd 3-4 milliméteres szeletekre vágjuk, félretesszük, a narancsot megmossuk, és egy kés segítségével a héjból vékony szeleteket metszünk, ügyelve arra, hogy a héj fehér részét ne vágjuk le, a héjakból kis csónak formát alakítunk ki.
Következhet az összeállítás, a pohár aljára jeget halmozunk, erre rakjuk az eperszeleteket, majd még egy kevés jeget, felöntjük tonikkal, megszórjuk a rózsaborssal, majd egy bárkanál vagy hosszú szárú kanál segítségével finoman összekeverjük.
Végül jöhet a narancshéj, amit kézzel megcsavarunk, hogy narancs isteni illóolaja is kioldódjon. Ha akarjuk, a pohár száját is megdörzsölhetjük. Díszítésnek friss félbevágott epret helyezünk az ital tetejére.
Megjegyzés
Üde, gyümölcsös, enyhén fanyar, igazi frissítő ital, mely kellemes kisérője lehet egy romantikus vacsorának.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.