Elkészítés: A krumplit megtisztítjuk, feldaraboljuk, sós vízben puhára főzzük. Az almát meghámozzuk, kockákra vágjuk, megfőzzük. Mindkettőt leszűrjük, és kis vajjal és tejjel pürésítjük.
A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk, és 2 evőkanál forró olajra dobjuk, megpirítjuk, sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük.
A besamelhez a vajon világosra pirítjuk a lisztet, felöntjük a hideg tejjel, beletesszük a reszelt tormát, sózzuk, borsozzuk, és kevergetve sűrűre főzzük.
Kivajazunk egy tűzálló tálat vagy tortaformát, belekarikázzuk a főtt céklát. Leöntjük a tormás besamellel, majd befedjük a csirkemellkockákkal. Rásimítjuk az almás krumplipürét, ráfektetjük a szalonnaszeleteket, és 180 fokon kb. 40 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.