Meghámozzuk a burgonyát és a céklát, majd nagyobbacska kockákra vágjuk. A zöldséglevest összekeverjük a kókusztejjel. A céklát 40 dkg burgonyával 30-35 perc alatt megfőzzük 6 deciliter zöldséges-kókuszos lében. A maradék burgonyát a maradék lében (cékla nélkül) 20-25 percig főzzük. A két főzetet külön-külön pürésítjük. A vörös levest citromlével, sóval és borssal; a fehér levest sóval, borssal és apróra vágott korianderlevelekkel fűszerezzük. A két levest úgy merjük egyenként a tányérokba, hogy közben ne keveredjenek össze.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.