Előkészítés: A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, összevágjuk. A paprikát megmossuk, húsát apróra kockázzuk. A babot lecsepegtetjük.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megkapatjuk benne a hagymát és a fokhagymát, hozzákeverjük a paprikát, és megpirítjuk. Belekeverjük a darált húst, a paradicsomot, megpirítjuk. Hozzáadjuk a babot, felöntjük a levessel, és kb. 1 órát lassú tűzön főzzük. Néha megkeverjük. Végül hozzáadjuk az oregánót, sóval, borssal, és a chilivel ízesítjük. Fehér kenyérrel kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 20 perc múlva
1 adag: 939 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.