Elkészítés: A babot előző éjszaka áztassuk be.
A koriandermagot és a római köményt száraz serpenyőben pirítsuk meg, majd mozsárban törjük porrá. A babot főzzük puhára.
Egy vastagfalú serpenyőben forrósítsunk fel kevés olívaolajat, dobjuk bele a kockára vágott kolbászt, pirítsuk egy kicsit, majd adjuk hozzá a finomra vágott vörös- és fokhagymát, majd a chilit. Öntsük rá a húst, majd ha megpirult, adjuk hozzá a paradicsompürét, az alaplevet, a fűszereket és a csokoládét. Sózzuk meg. Fedjük le, és alacsony lángon főzzük 2-3 órát, amíg elfő az összes leve. Tegyük bele a főtt babot, és főzzük további 20 percig.
Tálaláskor kínáljunk hozzá tortillalapokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.