Elkészítés: A paprikát és a cukkinit megtisztítjuk, megmossuk, húsukat kis kockákra vágjuk. A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A kukorica- és a babkonzervet lecsepegtetjük.
Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a darált húst. Hozzáadjuk a hagymát, a fokhagymát, a paprikát és a cukkinit, rászórjuk az ételízesítőt, majd fedő alatt 5 percig pároljuk. Belekeverjük a kukoricát és a babot, és még 5 percig főzzük. Sóval, borssal, köménnyel és chilivel ízesítjük.
A joghurtot simára keverjük a citromhéjjal, sóval, borssal ízesítjük. A salátát leöblítjük, lerázzuk, falatnyi darabokra tépkedjük.
A kenyeret félbevágjuk, megtöltjük a húsos töltelékkel és a salátával, meglocsoljuk a joghurttal, és ráborítjuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.