Elkészítés: A tésztához a cukrot a tojássárgával habosra keverjük. Hozzáadunk 14 evőkanál hideg vizet, és ezzel is elkeverjük. A réteslisztet elkeverjük a fél csomag sütőporral, és a tojásos cukorhoz adjuk, majd ezt is elkeverjük. Hozzáadjuk a darált diót és a felvert tojásfehérjét. Kikent, lisztezett tepsiben készre sütjük, 180 fokon.
A krémhez a tejet elkeverjük 8 púpozott evőkanál búzadarával, ezt lassan, folytonos keverés mellett felfőzzük, majd kihűtjük, vigyázva, hogy ne legyen bőrös a teteje. A margarint habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. A két krémet jól összekeverjük, és a kihűlt tésztára kenjük.
A csokiból és a margarinból csokimázat készítünk, majd egyenletesen rákenjük a krémre. A süteményt meleg vízbe mártott késsel szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.