Elkészítése: A citromfüvet vágjuk apróra, majd hempergessük bele a kockákra vágott halat. A füstölt sonkát vágjuk csíkokra, minden csíkra tegyünk egy darabka halat. A gombaszeleteket, a paprikakockákat és a halakat fűzzük fel nyársakra, majd olívaolajjal kenegessük meg őket. Faszénen, grillsütőn süssük meg.
Ha igazán nagyon finomat szeretnénk, 2 gerezd fokhagymát zúzzunk össze, keverjük 2 dl tejfölbe, adjunk hozzá egy teáskanál olívaolajat és egy csipet sót, és ezzel a szósszal tálaljuk a grillezett halsaslikot!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.