Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk. 4 cipóra osztjuk, tepsi hátoldalán egyenként, 200 fokra melegített sütőben kb. 10 perc alatt kisütjük.
A krémhez a pudingporokat a cukorral és a tejjel sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. A kihabosított margarinnal, a reszelt citromhéjjal és a citrom levével jó krémesre összekeverjük.
A sütemény összeállítása: az alsó lapra kenjük a krém felét, rátesszük a 2. lapot, megkenjük baracklekvárral, rátesszük a 3. lapot, erre a maradék krémet, majd befedjük a 4. lappal.
A máz hozzávalóit a cukor teljes felolvadásig keverőgéppel keverjük, míg szép, fényes mázat kapunk. A süteményt bevonjuk vele. 1 éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy összepuhuljon a süteményünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.