Tálba öntjük azt az olaj vagy zsiradékmennyiséget, amennyiben a halat sütjük, belereszeljük az 1 citrom héját, lereszeljük a fokhagymát is, beletesszük a sóval és borssal együtt, a petrezselymet apróra vágjuk, és ezt is beleszórjuk.
Ebben pihentetjük a halat 2-3 órát. Tepsibe tesszük, mellérakhatunk krumplit karikára vágra. Közepesfokozaton kb. 1 óra alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Én még raktam a krumpli mellé 1 kisebb cukkinit, illetve zöldpaprikát is apróra vágva. Így akkor még a köret is kész.
A receptet Stupjánné Kutrik Zita, a fotókat Csokihuszár küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.