Elkészítés: A csatos tortaforma aljára pirított mandulát szórunk. A tésztához valókat összegyúrjuk fokozatosan adagolt tejjel, és a formába nyomkodjuk, ez lesz az alja.
A töltelékhez a joghurtot, a citromok levét, a cukrot, a vaníliás krémport, a zselatint és a vizet összekeverjük hidegen, majd forrásig melegítjük, állandó keverés mellett. Kicsit hűlni hagyjuk, majd 3 dl felvert tejszínt beleforgatunk, beleöntjük a tortaformába, és hűtőben pihentetjük dermedésig.
Tetejét díszíthetjük gyümölccsel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.