Elkészítés: A vöröshagymás apró kockákra vágjuk, a citromlével, az olívaolajjal, a fehérborral, az ételízesítővel, az őrölt borssal és a mézzel egy hőálló tálban összekeverjük, majd beleforgatjuk a húst. Pár órán át pihentetjük, de közben néhányszor megfordítjuk. (Ezt előző nap is elkészíthetjük.)
Elővesszük az előkészített húst, majd lefedve, 200 Celsius-fokos sütőben sütjük, közben időnként a levével locsolgatjuk. Amikor elkészült, a sültet tányérra helyezzük.
Burgonyapürét, citromkarikát és idénygyümölcsöt adunk mellé. A sült szaftjával meglocsolhatjuk a burgonyapürét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.