Elkészítés: A pulykamellet vékony szeletekre vágjuk, klopfoljuk. Pácot készítünk: az olajban elkeverjük az oregánót, a felaprított fokhagymát, a bazsalikomot, a majorannát, mézet, citromlevet, reszelt citromhéjat (sok citromra van szükség, mert ez adja meg az ízét az ételnek). A húst ebbe a pácba tesszük. Sütés előtt a húst hurkapálcára tűzzük, hőálló tálra tesszük úgy, hogy alá csöpöghessen a hús szaftja, ezután 190-200 fokos sütőben sütjük úgy, hogy sülés közben időnként mézzel és a páccal kenegetjük.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.