Elkészítés: A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd hideg sütőben, lassú tűzön, alufóliával bélelt kis tepsiben sütjük a tésztát. Sülés után lehúzzuk a fóliát, a tésztát kettévágjuk.
A citromos pudingot elkészítünk, majd miután kihűlt, beleteszünk 25 dkg áttört túrót, 5 evőkanál porcukrot, 1,5 evőkanál citromlét és 1 csomag vaníliás cukrot. A krémet a két lap közé, ill. a piskóta tetejére kenjük. Hűtőbe tesszük néhány órára, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.