Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, cipóvá formázzuk, fóliába csomagoljuk, és 1 órára hidegre tesszük.
A töltelékhez a citromokat megmossuk, héját lereszeljük, levét kicsavarjuk (1 dl lére van szükség). A túrót simára keverjük a tojásokkal, a cukorral, a pudingporral, a citrom levével és héjával.
A sütőt 180 C-ra előmelegítjük. Kivajazunk, kilisztezünk egy 28 cm átmérőjű, cakkos szélű gyümölcstortaformát. A tésztát kb. 30 cm átmérőjű körré nyújtjuk, és a formába nyomkodjuk úgy, hogy a peremére is jusson. Belesimítjuk a krémet, és kb. 50 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A tetejére a citromokat megmossuk, vékonyan felkarikázzuk, kirakjuk vele a torta tetejét. A lekvárt kicsit felmelegítjük, és a tortára simítjuk. Ízlés szerint díszíthetjük, itt csillaggyümölcs, apróra vágott pisztácia és mentalevél került még a torta tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.