Elkészítés: Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a tojásokat, az olvasztott vajat és annyi tejet, hogy palacsintatészta sűrűségű legyen. Csomómentesre keverjük robotgéppel. 8 palacsintát sütünk belőle. Nem baj, ha egy kicsit vastagabb!
A mártáshoz a narancslevet összekeverjük a citrom levével és héjával, valamint a likőrrel. Egy serpenyőben a cukrot 1 evőkanál likőrös keverékben felolvasztjuk és aranybarnára karamellizáljuk. A vajat kockára vágva hozzáadjuk, és addig keverjük, míg teljesen elolvad. Beleöntjük a likőrös keveréket, és addig melegítjük, míg a karamell teljesen megolvad. A palacsintákat négybehajtjuk, és beletesszük a karamelles lébe. Belenyomkodjuk, és 1 percig melegítjük, amíg a mártás forrni nem kezd. Tányérra rakjuk, és azonnal fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.